Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στους ρυθμούς του 24ου Κυνηγιού του Θησαυρού κινείται ήδη το Ρέθυμνο.





Στα blues των ονείρων μας …μας ταξιδεύουν οι "Αμελέτητοι"


Στη δεκαετία του ’80 επιστρέφουν τους κυνηγούς του Ρεθύμνου οι «Αμελέτητοι», οι φετινοί διοργανωτές του 24ου Κυνηγιού του Θησαυρού, του πιο αγαπημένου θεσμού του Ρεθύμνου. 

«Τα blues των ονείρων μας» μας ταξιδεύουν σε μία εποχή που έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά μένει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη και στην καρδιά πολλών και κυρίως των σημερινών 35αρηδών και κάτι ακόμα…όπως λένε οι ίδιοι οι «Αμελέτητοι». Με αυτό το σκεπτικό επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ήδη ξεκίνησαν να μας δίνουν μικρές γεύσεις γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Το διαδικτυακό κυνήγι των «Αμελέτητων» έχει ξεκινήσει, αφού ήδη έχουν «πέσει» δύο γρίφοι και ακολουθεί ο τρίτος την προσεχή Κυριακή.
Όπως είπε μιλώντας στον TEAM FM ένας εκ των «Αμελέτητων», ο Κώστας Παλαιοζάχος, το διαδικτυακό κυνήγι θα παίζεται αποκλειστικά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 6 ως τις 9 το βράδυ, «με στόχο να μαζεύονται οι ομάδες, να κάνουν παρέα και όπως παλιά να λύνουν τους γρίφους με αυτόν τον τρόπο».

Ο ίδιος προανήγγειλε ότι η ιστορία του διαδικτυακού και του κεντρικού παιχνιδιού θα είναι ενιαία, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία, ενώ δεν έκρυψε πως η δομή του παιχνιδιού που έχουν στήσει οι «Αμελέτητοι» έχει ως στόχο να παίξουν και τα μέλη της δικής τους ομάδας σε όλη τη διάρκεια του!
Το ραδιοφωνικό κομμάτι του κυνηγιού αλλάζει μέρα και ώρα. Οι δύο εκπομπές που θα γίνει μέσα από την συχνότητα του Team FM θα βγουν στον «αέρα» την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, από τις 10 ως τις 12 τα μεσάνυχτα. 

Μετά την εκπομπή, έχουν ετοιμάσει δύο πάρτι στην καφετέρια Living Room με μουσική ‘80s  και κινηματογραφική μουσική.
Το κεντρικό κομμάτι του κυνηγιού θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 1 ως 3 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sharethis