Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

O Λαϊκός Γύρος Ρεθύμνου 2013.




Την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου διοργανώνεται ο 4ος Λαϊκός Γύρος Ρεθύμνου, με σύνθημα το «Τρέχω – Βαδίζω – Διασχίζω την πόλη του Ρεθύμνου».


Η λαϊκή αυτή γιορτή που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, θα λάβει χώρα στις 10.30 το πρωί της Κυριακής με την συμμετοχή να είναι ελεύθερη. 

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, από όπου θα δοθεί η αφετηρία, ενώ στο ίδιο σημείο έχει οριστεί και ο τερματισμός.
Διοργανωτής είναι ο Δήμος Ρεθύμνου και συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου καθώς και ο Σύλλογος Γυμναστών Ν. Ρεθύμνης. Οι αγώνες που έχουν προκηρυχθεί είναι δύο παράλληλοι και αφορούν αγώνες δρόμου για αθλητές και μη αθλητές.

Στόχο έχουν την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο. Ο ένας αγώνας δρόμου είναι απόστασης 10.000 μέτρων και ο άλλος είναι Συμμετοχικός αγώνας δρόμου 3.650 μέτρων. 


Για τον «Α» αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι άνω των δεκαοχτώ(18) ετών. Ενώ για τον «Β» αγώνα δρόμου 3.650 μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι πολίτες ηλικίας 8 ετών και μεγαλύτεροι (γεννημένοι 2004 και μεγαλύτεροι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sharethis